08 07 08 - 00:42

Hoofdstuk zeven: verliefd

Het is al vaker voorgekomen dat ik in een buitenland verliefd werd. Zo viel ik voor Barcelona, maar dumpte ik, kreng dat ik daar ben, die stad gelijk weer toen ik in Valencia de trein uitstapte. Het duurde bijna 25 jaar van mijn leven voor ik, toch nog, mijn liefde aan Amsterdam verklaarde. En metStockholm, Oslo en Helsinki heb ik een soort harem-achtige verhouding. Dat lag in de lijn der verwachting, aangezien ik erfelijk belast ben met een voorliefde voor Scandinavië. Daar wil ik niet tussen kiezen en gelukkig hoef ik dat door de strategische afstand bij deze steden ook niet.  

Mijn graadmeter wat betreft liefde is een simpele: er moet meteen een klik en een potentieel zijn. Is dat er niet bij de eerste ontmoeting, dan komt het er niet meer ook. Bij al deze steden wist ik bij mijn eerste voet op het grondgebied dat het tussen (your city name here) en mij wel goed zat. En dan nu Curaçao.  

Het is glashelder dat er tussen dit eiland en mijn persoon geen sprake is van liefde op het eerste gezicht. Hier hebben we meer te maken met een soort flirt: we hebben best lol met elkaar, vinden elkaar ook zeker geen vervelend gezelschap, maar een diepgaande liefde - nee, dat niet. Zoals met alle flirts geldt dat je er vooral niet te lang mee door moet gaan, want dan gaat het vervelend, pijnlijk of als je echt pech hebt, zelfs dat allebei worden. Dus vind ik het geen enkel probleem om hier nog een maand te blijven, daarin zal ik me vast net zo goed vermaken als ik de afgelopen periode heb gedaan, maar vind ik het ook absoluut niet erg dat vanaf eind augustus Zweden op me wacht.  

Des te vervelender is het dat het nou net híer gebeurt dat ik wel degelijk verliefd werd. Niet op een stuk land, maar op een mens. De klik was er, net als het potentieel. En het bleek nog wederzijds te zijn ook. Dus planden we een date. En nog eentje. En nog een. En daar zijn we gewoon niet meer mee opgehouden. Ik heb even getwijfeld of ik dit wel aan jullie aller neuzen zou hangen, maar omdat ‘men’ mij vraagt om op te schrijven wat mij nou echt bezighoudt: alsjeblieft.  

 Z’n enige minpuntje is dat hij wat jong is, maar ik ben tegenwoordig aanhanger van de religie die toy-boys predikt. En gelukkig is hij ook weer niet zó jong dat het voor de Antilliaanse of zelfs de Nederlandse wet illegaal is.  

 Maar – subtiele onderwerpswijziging, en toch ook weer niet. Lees maar verder - ik wilde maar eens een poll opstarten. Omdat je nu vast om foto’s gaat vragen en ik dat in het kader van de privacywetgeving helaas niet kan doen, heb ik een foefje bedacht. In het jasje van een poll, kan het namelijk wel. De functie om ook echt te kunnen stemmen, heb ik nog niet gevonden, maar hieronder commentaar leveren werkt vast net zo goed. Lang leve de interactie! 

Me and my toy-boy, optie uno,

logischerwijs is dit dan optie twee

en aangezien ik drie keuzes wel mooi vind - nummer drie

Zeg het maar – aan wie zie je me het liefst gekoppeld? (Kleine lettertjes: de uitslag is niet bindend) En we gaan het hier nog verder over hebben, vermoed ik zomaar. Dus tot later!
Reacties:

Jaaaaa, commentaar leveren!!! Maar ik kan nie plaatjes zien nie :s
Jolande - 09 07 08 - 11:12

Mister Incredible ;)
Jolande - 13 07 08 - 13:28

Als je nr. 2 een beetje oppompt, lijkt hij mij wel wat voor je! Lekker kleurtje!
Linda - 18 07 08 - 15:01