28 05 08 - 22:27

Meer plaatjes!

Plaaaaatjes, dus.Zo. dit is de grote stad. gezien vanaf de kant waar ik woon, dus kijken we naar de kant waar ik, nou ja, dus niet woon.

En ik heb gezegd dat het een duif was die mij uit mn slaap hield, maar da's bij nader inzien toch niet waar. Duiven hebben namelijk niet zulke lange nagels als de dingetjes die aan deze achterpoten zitten. Naamsuggesties voor ons huisdier (we hebben dus ook veel duiven, acht triljoen mieren, een paar kakkerlakken, een zwerfhond, een muis, wat gekko's en dit schatje van bijna een halve meter. Dat is zonder staart) zijn welkom. En er wordt af en toe een rat gesignaleerd, maar daarvoor hoef ik geen naamsuggesties. Drie keer raden waar hij het liefst vertoeft als hij luistert naar de voor de hand liggende naam UB40.

En ik heb eindelijk tijd gevonden om naar het strand te gaan. Dit is op Kas Aboa.

Dit is Mambo bij nacht. Neem een strand, een dj en een bar en je hebt de meest populaire uitgaansplek voor de zaterdagavond. Het werd laat. Of vroeg, net hoe je het ziet. De meeste foto's hebben de censuurronde dan ook niet overleefd. :)

Maar er was meer op het strand het afgelopen weekend. Wie kan zich Ter land, ter zee en op je smoel nog herinneren? Hier bestaat dat dus nog. Uitstekend vermaak voor het hoofd dat te weinig slaap heeft gehad.

Zo. Ayo voor nu!
Reacties:

Aad Staartjes?
Wouter () - 29 05 08 - 17:06

Ellen, wil je niet meer van die mooie plaatjes plaatsen?
Dat wekt zóveel jaloezie!! Haha!

Blij te lezen dat je het zo naar je zin hebt!
Groeten
je klasgenootje.
Joost - 29 05 08 - 23:18

HAAAAI ELLEN!!!
Leuk om je verhalen te lezen! En oh wat jaloers ben ik..
En Zweden? Das wel even wat anders.. maar leuk hoor! Ik ga hier op de Haagse ook weer ff Dolfijn.fm aanzetten denk ik.. Geniet ze daar en maak er elke dag een feest van!

Groetjes,
Sanne
Sanne - 04 06 08 - 14:16

SUPERGROVER!!
Linda - 18 07 08 - 15:16