YånBøull.nl / Mathijs

archief

Dinsdag 26 April 2005

Foto's! ( huizen! enzo.. )

Geef twee jongens een weekend en een fototoestel en dit is zo ongeveer het resultaat…

Dat levert tevens een beeld op van m’n oude & nieuwe stekkie

Ik maak van deze gelegenheid ook meteen gebruik om mijn nieuwe adres door te geven:
18 Barry Street
Clovelly NSW 2031

Maar meer foto’s = beter! Dus..

lees meer...

- door mathijs op 10:46 - twaalf reacties.

Vrijdag 22 April 2005

FOTO'S!

jeeeh het is weer tijd voor wat foto’s! Nog niet van mijn verhuizing, want het is telkens zo donker buiten als ik thuis kom en tja.. foto’s van de buitenkant horen er ook bij.. dus nog even wachten dus.. Waarschijnlijk zal het er van het weekend wel van komen!

Deze foto’s zijn wat indruk-foto’s. Een aantal zijn ook te zien op jelmerontour.nl
dus daar hoef je niet meer te kijken [gna-gna-gna ]
Neeeee, dat is natuurlijk niet waar. Misschien kom je nog dingen te weten die ik hier verzwijg…

Oja, komend weekend is een dag langer en komende werkweek een dag korter! Maandag is het namelijk Anzac-day: een soort van bevrijdingsdag+dodenherdenking…
Zal wel weer een dag worden van de enorme inzameling en promotie tegen oorlog ( maar stiekem toch doen.. ohhh sssst. niemand zeggen ) . Een vrije wereld onder het regim van de Joe Es of Ee En Australie is zijn beste vriendje, al staat JP ook wanhopig te springen met z’n Pick me, pick me vingertje in de lucht, terwijl deze zelfde woorden in een totaal niet ingestudeert toontje, hees zijn mondje verlaten. Van het steenkolen-engels maar te zwijgen.
Het wordt tijd dat we Amerika eens loslaten en terugkeren naar onze nuchterheid, niet geobserdeerd door geld, maar door wetenschap, kennis en cultuur ( oja, en water, klompen, kaas en tulpen niet te vergeten.. ) Ik denk dat wel ons tijd en geld wel beter kunnen gebruiken, bijvoorbeeld door onderzoek te doen naar olievervangende stoffen e.d. Hoeft er ook geen oorlog meer gevoerd te worden.

Dit was even het politieke gedeelte van de site, dan nu toch echt De Foto’s

lees meer...

- door mathijs op 10:32 - vier reacties.

Maandag 18 April 2005

week 22

Het is al weer een lange tijd geleden dat ik iets geschreven heb, maar geloof me, ben er wel een aantal keer in de tussentijd aan begonnen!
Ik wist gewoon niet zo goed waar ik moest beginnen, want er is aardig wat gebeurd!

Eens zien, het belangrijkste wat er wel gebeurd is, is dat ik verhuist ben! ondertussen al een week geleden.. Ik woon nu bij Bryan in huis ( +2 anderen: Sophie & Reech ). Ook hebben we 3 kippen en een hond ( Tazzzz ). De kippen hebben geloof ik geen naam, maar ze leggen wel eieren. Daar zit echter geen verband tussen, maar het is wel lekker! Wat ook lekker is, is het eten uit de moestuin! Verse basilicum, jasmijn, tomaat etc. Jammiejammie!
De tuin is groot, een ultiem stukje rust.. heerlijk om in rond te hangen, te ontbijten met opkomende zon, te schaken met ondergaande zon, thee te drinken terwijl je een boek leest..
Mijn slaapkamer is een stuk groter dan mijn vorige. Kwam mijn vorige bed niet hoger dan mijn enkel, nu kan ik er onderdoor lopen! En hij is twee keer zo groot! Ik heb een bureau (ook wel erg handig) en ruime kast, dus helemaal top dus
Ja ik heb het wel naar m’n zin!

Afgelopen week was Karin in Sydney ( van Flaasbloem jaar 1 & 2 ). Dus samen met Jelmer ( ook van Flaasbloem jaar 1 & 2 ) hadden we een soort van reunie! Erg uniek zo aan de andere kant van de wereld. Dus daar hebben we op gedronken…
...en pannenkoeken gegeten!

Op m’n stage was er een beetje frustratie: ik ben namelijk m’n bureau “kwijt” geraakt. Het zit namelijk zo: we hebben te veel mensen en te weinig ruimte. En gezien ik tijdens het festival niet op kantoor zal zijn (als enige van de stagaires! wiehoe!! ) was ik de eerste die zijn bureau moest afstaan…
Dat was zeg maar een soort van irritant, want ik had dus geen plek meer… gelukkig is er afgelopen vrijdag iemand weggegaan, dus ik heb ( tijdelijk ) weer een bureau!
Maar voor de taken die ik ga doen tijdens het festival sta ik graag mijn bureau af! Ik ben tijdens het festival namelijk verantwoordelijk voor een zeer gevarieerd aantal zaken. Het is een beetje omslachtig om het uit te leggen, maar ik moet er zeg maar voor zorgen dat de nodige zaken op tijd aanwezig zijn en in de juiste hoeveelheden. Alles onder controle houden… zeg maar… Ja het klinkt misschien een beetje vaag, maar ik heb er in ieder geval zin in!

maargoed, werktijd…

- door mathijs op 01:45 - vier reacties.

Vrijdag 08 April 2005

Piraterij!

Piraterij op gebied van radio is algemeen bekend en wordt/werd al op grote schaal gedaan.

Wat nieuwer, maar erg populair in Italie op dit moment, is illegaal tv maken!
zie: Telestreet – wel voor de kenner van italiaans onder ons…

Iemand zin om piraatje te spelen?

- door mathijs op 09:58 - vijf reacties.

kamer 2.0

Jawol:
Ik ga me nederzetten op een andere plaats in een andere woonachtige omgeving!

binnenkort meer! (want meer is beter! )

- door mathijs op 09:50 - een reactie.

Dinsdag 05 April 2005

100!

en dit keer in de zin van:

Nog 100 nachtjes voordat ik terugkom!

Als ik m’n vlucht niet verzet tenminste…

- door mathijs op 09:26 - negen reacties.

Zaterdag 02 April 2005

Foto's!

Als we dan toch bezig zijn…
een aantal kiekjes van mijn 21ste verjaardag!

lees meer...

- door mathijs op 11:46 - drie reacties.

Foto's!

Foto’s rond pasen!
het zijn er maar een paar, maar dat komt omdat ik m’n reserve batterij niet kon vinden…

lees meer...

- door mathijs op 11:26 - twee reacties.

8!

Jaja, de zomer en de winter komen er aan en dat brengt Sydney een beetje dichter bij Nederland. Het tijdverschil is nog slechts 8 uur.

- door mathijs op 10:18 - een reactie.

Vrijdag 01 April 2005

Roadtrip (2)

De kronkelende weg gleedt onder ons langs. Aan de ene kant van de weg rotsformaties die me herinneren aan Zuid-Frankrijk aan de andere kant de oceaan. De bestemming is vooruit, ondertussen genietend van het passerende landschap. De zon zakt achter de bergen, de radio speelt een vergeten liedje, de auto bromt.. De koppen van de golven vormen zilver en de spetters lijken miljoenen pareltjes, die sprankelend weer in het groen-blauwe water verdwijnen.
Vrijheid in de ultiemste vorm. Zwerf’on!

Afgelopen pasen heeft wat teweeggebracht. Nieuwe energie, nieuwe ideeen, nieuwe toekomstbeelden: nieuwe dromen..

Rijden op de “Great Ocean Road” [groteoceaanweg] was een van de dingen die ik afgelopen week gedaan heb. Het andere was het maken van een film in 24 uur als onderdeel van The Shoot Out Festival [Het Schiet Uit Festival ..].

De details…

lees meer...

- door mathijs op 10:48 - geen reacties

Archief:

» Volgend Archief
« Vorig Archief

 

Powered by Pivot
XML Feed (RSS 1.0)