YånBøull.nl / Mathijs

archief

Donderdag 30 Juni 2005

over

ik werd wakker met de geur van pannenkoeken. Een aroma van spek; een herinnering naar de onbezorgdheid van mijn jeugd. Vreemd, want vroeger hield ik helemaal niet van pannenkoeken.
De ochtend was reeds aangebroken en de dag werd bewelkomd met klodders regen. Van die grote, vette, langzame.

Gister hadden we een etentje en drinkentje met de mensen van het sydney film festival. Was erg gezellig… dat kon ik vanochtend nog wel voelen.
Ik heb cadeautjes gehad: 3 dvd’s + een festivaltas + festivalcatalogus (staat m’n naam ook in, btw. Onder Ticketing Intern , persoonlijke titel )

Officieel is vandaag mijn laatste dag. Een bevrijdend maar tevens ook een heel raar idee; ik ga straks weg van een plek waar ik de afgelopen zeven/acht maanden bijna dagelijks ben geweest. Maar het is mooi geweest.
Nieuwe dingen in aantocht!

Mijn plannen voor de post-stage-periode zijn lichtelijk gewijzigd.
In plaats van dit weekend al naar Nieuw Zeeland te vertrekken voor 18 dagen, blijf ik nog een week in Sydney om vervolgens naar Newcastle te gaan voor een weekend, waar ik weer meedoe aan the Shoot Out: de 24uurs-filmmaakcompetitie. De voorbereidingen daarvoor zijn al in volle gang; de cast is zo goed als compleet, hotel is geboekt en niet onbelangrijk: het script is bijna klaar… Een shaker van een thriller.
Na de Shoot Out ga ik meteen door naar Nieuw Zeeland met Mark, de ticketingmanager ( en tevens organisator van de Shoot Out New Zealand ). Daar blijf ik dan een week en dan, jawel, terug naar huis!

Zie jullie snel! kus

- door mathijs op 03:36 - zeven reacties.

Vrijdag 17 Juni 2005

heerlijk

Heerlijk.
Ik voel me als een vis in het water in de zeven sloten die men tegelijk probeert te belopen. De zeven sloten beter bekend als “Sydney Film Festival” .
De opening night verliep vlekkeloos: geen lange wachtrijen, geweldige film en partyparty afterwards natuurlijk.
Stilte voor een storm, blijkt, want zaterdag was hel…
...zeg ik met een glinster in mijn ogen. Rijen van een uur, missende kaarten, boze mensen…
Ik heb er zelf niets van gezien, want ik speelde communicatiecentraletje met mijn baas op kantoor. Dit gaf tenminste wel een goed overzicht wat er op de verschillende locaties afspeelde: reallife nightmare.. maarja dat zijn natuurlijk alleen de verhalen…

De rest van de week verliep niet zonder problemen, maar de choas is beheersbaar.
Vanavond verwacht ik boze palestijnen, omdat we een Palestijnse film niet vertonen omdat de verkeerde print (zonder ondertiteling ) geleverd is…
Ik weet niet wat ik moet verwachten, maar geniet nu al stilletjes van de complete chaos die ik me voorstel…
laat ze maar komen!
Heerlijk

- door mathijs op 09:32 - drie reacties.

Zaterdag 04 Juni 2005

Uitnodiging

Bij deze wil ik u van harte uitgenodigd om ondergetekende op te halen van luchthaven Schiphol te Haarlemmermeerpolder – Amsterdam

Op DONDERDAG 21 (eenentwintig) JULI 2005 om 9.40 uur (negen uur – veertig)

Op deze heugelijke dag zal uw geliefde/ gemiste/ verloren gewaande/ dromenwaarmakende/ we-moeten-schnellschnell-weer-eens-wat-afspreken-zeggende* zoon/ vriend/ kennis* zijn langverwachte terugkomst waarmaken en hoopt hij u te begroeten/ omarmen/ knuffelen/ zoenen/ de hand te schudden*.

Spandoeken welkom.
Roken, drugs en exsplosieven zijn niet toegestaan.

Met allervriendelijkste groet,
Het gethijsem Mathijs.

*typexen wat wel niet van toepassing zal zijn.

Noot:
Bovengenoemde kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enkele vertragingen of verschnellingen op de genoemde datum van aankomst en tevens niet voor defecte of ondergetypexte beeldschermen.

- door mathijs op 10:06 - vier reacties.

Archief:

» Volgend Archief
« Vorig Archief

 

Powered by Pivot
XML Feed (RSS 1.0)