YånBøull.nl / Mathijs

dagboek

Maandag 29 November 2004

Maandag alweer!

Beste fan

Sorrie dat het al weer een tijdje geleden is dat ik te volgen was!
Jeetje dat klinkt sentimenteel!
Maar goed, in ieder geval: Hier een korte uitgebreide samenvatting van een aantal weer plezierige dagen!

Allereerst woensdagavond:
Na m’n werk meteen naar de tentoonstelling gegaan van net-afgestudeerde designstudenten. Een daarvan had ik die vrijdag ervoor leren kennen. Ze was een vriend van Stu & Bry; en afgelopen vrijdag zijn we wezen stappen.
Die woensdag dus de tentoonstelling. En het rotte was: niet alleen de entree was gratis, maar ook al het drank! WIEH!
En de wijn was ook al niet lekker! Op het moment dat de barman wist wat ik wilde, dacht ik dat ik misschien wel genoeg had, maar ach toch nog maar een paar extra dan! Ik hoef me immers niet meer te concentreren op de bestelling!
En zo werd het steeds gezelliger. Vooral toen Alex de liliputter zo dronken was, dat hij rollen toiletpapier van het toilet meejatte om vervolgens ons en de loungebanken mee te versieren! En zo ontstond: Toiletpaperworld! Natuurlijk was ik koning, maar toen ik wist wie er koningin was werd ik maar een Toilet Paper World Samurai. En alsof dat nog niet genoeg was (ik moest nog een naam) Werd ik gedoopt tot “fucky Chicken Toilet Paper World Samurai”! Proost! Nog maar een wijn dan!

Helaas, moest ik de volgende dag gewoon weer werken! Maar het geluk zat me mee, want Terry was ziek thuigebleven en zo ik had een rustig dagje! Donderdagavond speelde Stu in een pizzaria, waar ik voor fotograaf speelde en voor manager werd aangezien en zo een voorstelling in de wacht sleepte voor de band!

Vrijdag was het afscheidsfeestje van Elena, iemand van het werk, dus ’s avonds weer fijn de kroeg in met alle medewerkers! Erg vervelend weer! Heb daar o.a. de crew van het Sydney Festival ontmoet. met hen zal ik werken begin Januari als het goed is. Het was erg gezellig met z’n allen en zo werd het eigenlijk niet al te laat, maar zo voelde het wel. Ach wat wil je als je van 5 uur in de kroeg hangt…
Nee, mam ik drink niet te veel! :)

Zaterdag maar weer eens het park bezocht om te joggen. Verbranden die hap!
‘S middags had Ome Heinz het idee om me mee te nemen naar een aantal plaatsen in Sydney. Eigenlijk was het idee om Cloe (zijn dochter) te bezoeken, maar ze was er niet.
Dus nam ome Heinz me mee naar een aantal andere plaatsen: zijn kunstwerk waar mensen in wonen (ja was een huis), naar wat postzegelverzamelende vrienden en naar (waarschuwing: niet denken dat ikhier op het slechte pad gekomen ben!) het casino! Wiehoe. In m’n korte broek en T-shirt, tussen alle aziaten. We hadden gratis toegang en een bedrag om te besteden gekregen, maar we konden alleen op de automaten… (van die computers..) maar ach het was te grappig!
Dus ik heb me natuurlijk meteen aangesloten bij de vereniging en elke dinsdagavond clubavond…
‘S avonds natuurlijk weer uit. Maar niet zomaar ergens! Dit maal: de opera bar bij, jawel, The Opere House! Zeer mooie bar, buiten aan het water, heldere hemel, en kakkerlakken die graag zwemles wilde…
En tja, als je zo dichtbij the Opera House bent, dan kan je net zo goed een kijkje binnen nemen.

Binnen was in een van de zalen een festival gaande en Stu wist ons naar binnen te praten. Dus voor nop (kaartje was $25 )
een aantal aardige optredens gezien! Ik heb ook altijd pech

Zondag was heet, superheet (tegen de 39 graden), dus naar het strand waar tevens een festival gaande was. De kangaroe-dans was erg speciaal kan ik je zeggen…

Nu is het weer maandag en ik kan zeggen: het ligt niet aan de maandag. Want vandaag was weer gewoon leuk als anders!
Straks weer naar een optreden van Stu in de boekenwinkel. Maar eerst maar eens snel naar huis!

Met de liefste groet,
Fucky Chicken Toilet Paper World Samurai

reacties

Reageer!


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / TextileKattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Meer!

Reacties:

 

Powered by Pivot
XML Feed (RSS 1.0)