YånBøull.nl / Mathijs

dagboek

Woensdag 08 December 2004

ik kwam ik zag ik verbrandde

Barbies zijn gaaf! Naja, die van zondag was. Laat ik nou niet meteen alle barbies over een kam scheren.
In de hippie-omgeving was het erg aangenaam met eten, drinken en homemade live muziek.
Dat de zon die dag had geschenen en dat ik die dag op het strand geweest was, dat heb ik nog dagen lang goed kunnen herinneren.
Het antwoord is ja en op je volgende vraag ook. Maar blijkbaar is de combinatie water en smeersel toch niet helemaal de goede combinatie (hoewel waterproof). Zelfs als de creme op repeat staat…
Ik had die zondag eigenlijk naar de film gewild, maar we waren of op de goede tijd in de verkeerde cinema of in de goede cinema maar op een verkeerde tijd. In ieder geval: de gratis film Deep Blue heb ik niet gezien.

Heb gisteren daar wel een trailer van gezien en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk was. Zeer mooi filmwerk.
Ik zag dit mooie schouwspel als voorfilmpje van de hilarische film en tevens gratis, wat een pech “Kitchen Stories”. Dit stukje meesterwerk komt uit Zweden en laat zien hoe IKEA groot is geworden, maar niet letterlijk. Het gaat over een observator die voor zijn werk voor een Zweeds bedrijf een vrijegezelle oude man moet bestuderen en vooral met betrekking tot het keukengebruik van de man. Dit geeft zeer komische momenten. Desalniettemin is de film ook zeer tragisch. Kortom, een zeer goede film en de moeite waard om te zien!

Morgen Kertfeestje op het werk! (nu al? Ja nu al!)
En op het werk hebben we een competitie. Maar dit voor later, ik kan alleen zeggen dat team marketing die m&m’s gaat winnen!

tot snel, kus

reacties

Reageer!


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / TextileKattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Meer!

Reacties:

 

Powered by Pivot
XML Feed (RSS 1.0)