YånBøull.nl / Mathijs

dagboek

Donderdag 30 December 2004

Terug van Zuid (1)

Allereerst hoop ik dat iedereen een gelukkige kerst heeft gehad! Sorry dat ik niet iedereen persoonlijk een mailtje heb gestuurd, dat ik eigenlijk helemaal niets van me laten horen, maar ik dacht wel aan jullie en ik hoopte dat jullie een hele gezellige kerst hadden (zelfs zonder mij, uhmmm mogelijk???? ) haha, vast wel!

Mijn kerst was anders dan normaal. Het voelde eigelijk niet echt kerst… Een kerst hoort koud te zijn, met veel donker en wat lichtjes. Maarja.. dat was er niet echt… Behalve het licht, tot een uur of 21.00… En er was natuurlijk heel veel eten (in de middag) en veel drinken ( maar met mate natuurlijk ). En er waren cadeautjes!!! Alleen het uitpakken had niet zoveel sfeer als met sinterklaas: iedereen kreeg z’n cadeautjes in z’n handen gedrukt en uitpakken maar. 5 minuten later waren we klaar en had de helft de pakjes al ergens anders neer gelegd. Gelukkig heb ik de mooiste cadeautjes gekregen: een t-shirt, maar het mooiste was de soundtrack van Motorcicle diaries! Wiehoe! Voor Bryan en Stuart had ik foto’s laten uitprinten en heb die geven met een klein pakje ( een schaakspel en een ballonfiguren-pakketje ). Voor Peter had ik een 3-frames fotolijstje en een grote schaal en de chocolade letter ( vanuit NL ) was een succes!
2e kerstdag ( boxing day ) heb ik gevierd bij Stuart. Er was een lunch met 30 mensen. Was erg gezellig!

Maandag zijn we vertrokken naar de Zuidkust. Maar daarover vertel ik morgen. Dan heb ik was meer tijd.
vanuit een sydney bij nacht… gegroet!

reacties

Reageer!


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / TextileKattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Meer!

Reacties:

 

Powered by Pivot
XML Feed (RSS 1.0)