YånBøull.nl / Mathijs

dagboek

Vrijdag 31 December 2004

Terug van Zuid (2)

Maandagochtend vertrokken de 3 musketiers (zoals peter ons inmiddels noemt, gevolgd door een diepe zucht) richting het zuiden. Vroeg op, want er moest een trein gehaald worden om 6.33 uur. En gezien er geen treinen reden van de wijk Bondi Junction, waar dit uitschot leeft, waren de heren al om 5.00 uit de veren om vervolgens de taxi tot halt te roepen om 6.00 uur.

De treinreis verliep vlekkenloos. En de bus in Wollongong werd nog net op tijd gehaald, terwijl ze een uur overstaptijd hadden (vertrouw nooit een treinseiner, o.i.d. ) In Ulladulla, de eindbestemming voor die dag, snel ingecheckt in de jeugdherberg en het strand opgezocht. ’s Avonds te veel betaald in de pizzaria en na een beklacht bij de baas, gefrustreerd de kroeg in gedoken, om vervolgens voor een minderjarige te worden aangezien, dus of ik wilde vertrekken… hahaha. Allemaal niet de moeite waard en kan er nu ook wel om lachen! De jeugdherberg was net een legerkamp. Overal bordjes met regels en deed je iets wat niet verboden werd op een bordje, dan werd het ter plekke wel verboden. Ik had het gevoel dat ik alles fout deed, dat ik het uitschot van de maatschappij was en dat ik geluk had dat ik in de mensen van de jeugdherberg was tegengekomen!! AAAAAAAAAAAAHHHH! twee nachten was meer dan genoeg.

Vervolgens naar Nowra vertrokken, waar we sliepen in een soort van stacaravan. Goedkoper dat de jeugdherberg en met een eigen tv, eigen keuken, eigen magnetron, koelkast: alles! En niemand die ons controleerde of we wel direct de afwas deden. Wat een opluchting! Helaas niet aan het strand, maar de rivier was een goede tweede. Helaas van alle planten in het water, dat kriebelt en wiebelt zo! jak!

Op de terugweg hebben we nog even Gerringong aangedaan. Een lief en schattig dorpje aan zee. Het strand was waanzinnig! Hoge golven, weinig mensen en veel zon! De moeite waard om nog eens te bezoeken!
Gisteravondlaat dus teruggekomen.

Vanavond ( nieuwjaarsnacht ) : feest! waarschijnlijk! daar ga ik wel vanuit!
Bij deze wil ik iedereen even een hele fijn jaarswisseling wensen en voor 2005 veel wijsheid. En vergeet niet te dromen! en je dromen te leven!
En je moet mij natuurlijk niet vergeten, want pas op: ik kom terug! ( volgend jaar! maar ach, dat is voor mij slechts 8 uur hier vandaan! )
Kus! en ik denk aan jullie

reacties

Reageer!


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / TextileKattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Meer!

Reacties:

 

Powered by Pivot
XML Feed (RSS 1.0)