YånBøull.nl / Mathijs

dagboek

Zondag 02 Januari 2005

Nieuwjaar!

Wiehoe het is 2005! wat een genot!

Een nieuwjaarsavond op een andere plek is eigenlijk best leuk! Een totaal andere beleving!
Gezien vuurwerk in Sydney verboden is voor de burgerij, liep heel sydney uit naar de haven om daar het nieuwe jaar in te luiden met het het vuurwerk op de brug en omstreken!

Ikzelf stond met ruim 500 mensen op een berg, niet ver van de haven en een zeer goede plek om het 20 minuten durende vuurwerkspektakel te kunnen aanschouwen! En ik moet zeggen, het heeft wel wat: lekker knus, zo wachtend op het nieuwe jaar. Helaas had niemand de tijd bijgehouden, dus plots startte het vuurwerk op de brug en hadden we niet eens afgeteld… beetje een gemis! Wat ook een gemis was, waren de oliebollen en appelflappen! Normaal gesproken bestaat mijn ontbijt en lunch op de 31ste en de 1ste voornamelijk uit deze lekkernijen! Maar dit en vorig jaar dus niet! Ik had daardoor waarschijnlijk ook niet echt het gevoel dat het nieuwjaar was…

Nog steeds eigenlijk niet… Het was meer een leuke vuurwerkshow op een mooie zomeravond…

Maar wat heb ik zoal gedaan in het nieuwe jaar, zult u zich afvragen…:
wel, mijn eerste half uur heb ik besteed aan de telefoon! Dus ik was waarschijnlijk in gesprek als je mij probeerde te bereiken. Gedurende 1 telefoongesprek had ik 13 oproepen gemist. Maar ik kon niet zien welke nummers het waren.
ondertussen natuurlijk genietend van het vuurwerk…

Na afloop een beetje muziek gemaakt met een stel Ieren en vervolgens richting de haven en stad gelopen. Na 3 uur lopen en niets gedaan (wat een verspilling van tijd en nieuwjaarsavondmogelijkheden) geprobeerd thuis te komen. 2 uur later haden we eindelijk de bus!
Fijn m’n bedje ingedoken en lekker geslapen terwijl NL het nieuwe jaar inluidde… ik hoop dat jullie avond geslaagder was.
Gezien iedereen, behalve ik, een kater had heb ik dus ook nieuwjaarsdag niets gedaan, behalve klassiekers op tv gekeken, zoals “Lovestory”.

Al met al, niet de beste nieuwjaaravond die ik kon voorstellen, maar dat kwam misschien omdat ik gewoon hoge verwachtingen had… en dan valt het al snel tegen…
Op zich was het best grappig en ik kan wel zeggen dat nieuwjaar op een andere plek is een leuke ervaring. Maar dat had ik al gezegd geloof ik.

Dus volgend jaar.. uhm, wat dacht je van Parijs? of Berlijn, Oslo, Stockholm ofzo? Wie gaat er mee?

reacties

Reageer!


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / TextileKattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Meer!

Reacties:

 

Powered by Pivot
XML Feed (RSS 1.0)