YånBøull.nl / Mathijs

dagboek

Vrijdag 21 Januari 2005

Stage

Vragen over mijn stage?
Misschien hier het antwoord!

Ik loop dus stage bij het Sydney Film Festival. Het is heus, ik werk er echt. Nog steeds zelfs.
Het verschilt een beetje wat ik doe. In het begin heb ik geklaagd over al de filing-werkzaamheden die ik moest doen, maar dat was eigenlijk niet filingwerk wat ik deed; het was (zoals mijn manager het noemt) kennis en inzicht vergaren van het achieveringssysteem zoals die bij het Sydney Film Festival gebruikt wordt. Dat is handig, want als ik info nodig heb (of iemand anders) dan weet ik het dus in 2 sec te vinden. Naja dat schijnt. Gezien het systeem niet zo waterdicht is, duurt het een beetje langer. Mede ook omdat er veel onzin documenten tussen zitten (e-mails zonder inhoud enzo).
Maar dat was week 1.

Sindsdien is er veel veranderd. Ik heb een verkoopproject geleid genaamd “The Early Birds” (de vroege vogels (vertaling)). Dit is uitgelopen op een groot succes. Ik wil natuurlijk niet meteen alle eer opvangen, ik had het namelijk niet bedacht. Maar wel mede mogelijk gemaakt. Team marketing werd leven ingeblazen en er is zelfs een tenue (zie kerst).

Op dit moment ben ik bezig met 2 projecten, namelijk een “Business to Business mogelijkheid” voor sponsors en een publieksonderzoek.
Dit publieksonderzoek doe ik samen met een andere (de nieuwe) intern (Nina; bij deze officieel geintroduceerd). Helaas wekt de samenwekking soms een beetje frustratie op, omdat we beide een ander idee hebben wat er in het rapport moet. Gezien ik haar alleen assisteer met het rapport en het verkrijgen van de informatie via SPSS (een programma en ik schijn de enige te zijn die het begrijpt), hou ik me vrij in en geef haar de informatie die ze wilt. Natuurlijk kan ik het niet laten om de, in mijn ogen belangrijke, informatie toe te voegen en haar wijzen op het belang van de informatie. Dit kost wel mijn weekend, maar achja, dat heb je als je een beetje precies bent…. en een wil hebt….
Maar notitie: ik hou me heel beheerst, dus daar hoeft geen advies of commentaar of “echt mathijs” over gezegt te worden.

Ik kan wel zeggen dat ik me steeds meer thuis ga voelen binnen het bedrijf en mijn eigen plekje heb veroverd. Daa’s mooi! Zeekers!

reacties

Reageer!


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / TextileKattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Meer!

Reacties:

 

Powered by Pivot
XML Feed (RSS 1.0)