YånBøull.nl / Mathijs

dagboek

Donderdag 11 November 2004

..het eerste contact met "de andere wereld"

Dus… en nu ben ik in Sydney! ongelooflijk nog steeds, maar realiteit en ik geniet in het kwadraat! :)
Het laatste stukje vlucht was ook zeer goed te doen, jammer dat de spelcomputer niet werkte. Maarja daar kom je ook wel over heen!
Vanaf het vliegveld de trein genomen naar Bondi Junction! ” The best place of sydney” zeggen velen hier… Dat moeten we nog maar zien.. Maar het oogt aardig.

Op het station werd ik ophaald door ‘crazy kraut’ Heinz (von Hollander) jaja. En ik heb met heb de eerste dag voor een groot gedeelte doorgebracht. We hebben eerst mijn spullen naar mijn nieuwe huis gebracht (een gezellig huisje, beetje onopgeruimd, beetje vies, was dat een kakkerlak?, met een eigen kamertje met kast en matras, een tuin waar we de bladeren van de planten hebben gegeten (smaakte naar radijs) en niet te vergeten charlie de poes( die altijd om eten vraagt.. aja het is een poes…).
Daarna zijn we naar zijn huis gegaan, want hij had bezoek van vrienden Monkeith en Sahah, geboren in Irak, maar beide wonen ergens anders. Het zijn broer en zus maar ze hadden elkaar voor 15 jaar ofzo geloof ik niet gezien. Sahah woont nu in Zuid-Afrika en Monkeith woont in Queensland (noord-Australie). We daar wat fijn gebabbeld over vanalles; meestal zware onderwerpen, erg interessant!

In de namiddag hebben we Scupture by the Sea bezocht: een tentoonstelling van sculpturen aan de zee.. hoe verrassend!
Peter (de man bij wie ik een kamer heb) is toen ook daarheen gekomen. Samen met Peter heb ik in de oceaan gezwommen! wiehoe! en hebben daarna wat gegeten.
Vandaag heb ik een Europese stekker gekocht, want hier hebben ze andere stopcontacten…
en ik heb gekeken naar prepaid pakketen.. maar moet nog een beslissing maken.. dus ik ben nog niet mobiel bereikbaar…

Oja niet te vergeten! Ik ben naar de kapper geweest! wiehoe! ik lijk echt te veel Aussie.. waaah!
well mates, see you later!

reacties

Reageer!


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / TextileKattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Meer!

Reacties:

 

Powered by Pivot
XML Feed (RSS 1.0)