YånBøull.nl / Mathijs

dagboek

Zaterdag 05 Februari 2005

Voornemens enzo

Zoals belooft zou mijn volgende stuk gaan over voornemens enzo.. en dat is een van de redenen waarom het zo lang duurde voordat ik wat op het scherm zette… Niet dat ik er niet over wilde hebben, maar wist niet zo goed waar ik moest beginnen. Daarnaast had ik het ook een beetje druk met enkele schooldingen enzo en werd ik elke dag om zeven uur uit kantoor gekickt. Dus het kwam er niet echt van, dat snap je wel!

Nou goed dan, even snel: voornemens

Nou, dat is nogal wat… Let wel: voornemens en geen beloftes
Ik weet dat ik sommige een beetje vaag zijn en onbegrenst, maar ik wilde jullie de SMART-notering besparen.

Sommige zijn vrij makkelijk te realiseren, op zich, andere wat minder.
Zo is het aanschaffen van een VW combivan niet zo moeilijk, mits ik de resourches ter beschikking had..
Dus dat wordt geld besparen. En ik ben aardig op weg, geloof ik…
Ik neem nu mijn eigen lunch mee naar m’n werk… naja, eigenlijk ik doe boodschappen, dump ze in de koelkast op m’n werk en heb zo voor de hele week lunch! wiehoe! Alleen het transport van de boodschappen is wat minder..
En waarom dan? Dat is het volgende puntje:
Wiehoe! Wiehoe! Thijs heeft z’n Hollandse sporen nog in zich zitten en is op de fiets gesprongen! Gaaf, tussen al die gekke Australiers in hun auto’s. Fietsers zijn ze niet echt gewend, dus stuurmanskunst is wel vereist.. Vooral geparkeerde auto’s zijn gevaarlijk.. naja de mensen in die auto’s. FLANG deur open – OEPS… en dat soort dingen. Dat is vast de rede dat fietsers een helm moeten dragen… en dat doe ik dan ook, natuurlijk. Ik ben em al vier weken heel mooi aan het versieren, maar ik schiet niet echt op… Ik wil hem namelijk rood spuiten en dan de tape verwijderen ( ik was em namelijk met tape aan het versieren ). Maar het schiet niet echt op..
Het fietsen is wel lekker. En dat is niet alleen gunstig voor het besparen van geld, het maakt me ook een stuk fitter.
Want elke dag een paar bergetappetjes dat is wel goed voor de conditie.
Alleen beetje jammer van het zweet… daar moet ik nog wel wat op vinden…

Ik ga fondue’n!
Is er iemand geinteresseerd in een aantal recensies, natuurlijk van mijn hand, van een aantal films? Ik heb er namelijk 5 gezien afgelopen 2 weken. En ik ga er nog een aantal zien binnenkort! Wiehoe leven de free-tickets! Okee okee, ik heb er voor 1 betaalt.
Ciao!

reacties

Reageer!


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / TextileKattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Meer!

Reacties:

 

Powered by Pivot
XML Feed (RSS 1.0)