YånBøull.nl / Mathijs

dagboek

Donderdag 10 Maart 2005

Weekend: even geen ge-Engels!

Afgelopen week eindigde een beetje minder dan ik bedoeld had… Na woensdag waren er een aantal frustraties ontstaan en ik wilde daar op vrijdag even over praten. Praten over je gevoelens is altijd goed, dacht ik..

Het liep een beetje meer uit de hand dan voorspelt en dan de bedoeling… onvoorzien zeg maar, maar ben daardoor nu wel compleet teruggevallen op de ladder van ontwikkeling naar grotere projecten. Het vertrouwen in mij was een beetje geschaad.. ik moet me weer bewijzen!!
Alleen vanwege dat ik mijn mond open deed en wat meer van mijn stage probeer te maken ( meer is beter! ), want de belofte grote projecten leken nog steeds niet echt in zicht. Ik vond dat ik wel wat druk op de ketel kon zetten, hopend dat het juist vertrouwen op zou wekken… Enthousiasme en gretigheid is altijd een goede basis, toch?

Met een krop in m’n maag ben ik het weekend begonnen, mede ook vanwege het voor ogen zijnde gesprek met mijn huisbaas, waarin ik hem zou vertellen dat ik wat een andere kamer ging zoeken. Gelukkig verliep dat gesprek heel gemoedelijk.

Voor zaterdagmiddag was ik door Jelmer bij een BBQ uitgenodigd. Nu woonde in dat huis waar de BBQ was, ook nog 3 NL’se meiden, die hier net zijn begonnen aan een studie. Dus dat was wel een onverwachte verrassing. Lekker de hele dag NLs gepraat. Dat deed me wel goed. Rot op met al dat Engels!
Heerlijk teruggedoken in je eigen taal en identiteit. Die avond zijn we met 6 NL’ers naar de Mardi Grass gegaan. Dit is de Gay Parade van Sydney en het scheen supergeweldig te zijn. Eveneens was ik teleurgesteld. Het was gewoon wat mensen in een parade die zwaaien naar mensen die aan de kant staan te kijken… Het komt bij lange na nie bij de Sinterklaasoptocht (die ik afgelopen jaar helaas gemist heb.. ) en niet eens bij de koninginnedag-optocht.. misschien bij de rit op Prinsjesdag met de Gouden Koets.
Gelukkig vergeeft God Sydney al had zijn vertolker van de boodschap wel het hele bushokje nodig…

De zondag hebben we maar op het strand doorgebracht. Hier is het namelijk wel warm! Al was ik lichtelijk jaloers dat ik de min 20 graden en de 10 cm sneeuw niet heb meegemaakt… maar dat zijn jullie vast ook op mij.
Aan het einde van de middag werd het toch wel wat frisser op het strand. Thuis onder een heerlijk warme douche gestapt en daarna met lekker schone kleren aan inclusief dikke trui, op de bank tv gekeken.

reacties

Reageer!


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / TextileKattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Meer!

Reacties:

 

Powered by Pivot
XML Feed (RSS 1.0)