YånBøull.nl / Mathijs

dagboek

Donderdag 10 Maart 2005

kleine update

Zo ik kan eindelijk weel plaatsen! dat is fijn! Een korte update!

Op het werk is de een na de ander (en ook wel tegelijk) ziek, zwak of misselijk. Ik gelukkig niet. Het weekend was zoals je kon lezen goed en tot dusver deze week eigenlijk ook. Helaas heb ik nog geen nieuwe kamer gevonden, maar dat hoop ik dit weekend voor elkaar te krijgen.

Eigenlijk is er niet zo heel veel gaande… Behalve de klimaatswisseling, is alles een beetje hetzelfde. Maar dat is niet erg, want dat betekent dat het nog steeds tiptop is zeg maar…

Oja, ik ben gisternamiddig naar het strand geweest, waar Jelmer al een middag had liggen zonnen. Na een frisse duik in de oceaan, pizza gegeten op een bankje op de boulevard. Heerlijk genieten zeg maar..
Maar nog meer genieten was het Belgisch restaurant wat we erna ontdekten! Jammie jammie jammie! Duvel en Grimbergen Dubbel voor de prijs van 1… dan wordt het ineens wel heeeel erg aantrekkelijk! Ze hadden ook veel andere Belgische bieren, zoals Leffe en Kriek en Judas en en en! De eigenaar was, hoe wonderbaarlijk, Belgisch en daar hadden we een leuk gesprekje mee. Vooral als hij aan het zeuren was over zijn personeel, hahaha… backpackers. Maar het is voor hem gratis personeel, want ze doen zeg maar een trial voor 2 uur en doen ze het goed, mogen ze blijven… En aangezien er 10 op een dag komen solliciteren, is dat toch 20 uur gratis personeel!
Vraag ik me toch af waarom het bier dan toch zo duur is…
Ik had me op zich nog best willen aanbieden om hem te helpen voor een aantal avonden in de week, maar zijn sigaret was wel heel lang, want hij kwam niet meer terug na zijn pause…

Schiet me ineens te binnen: leeft de paus eigenlijk nog? Vast wel, anders had ik wel wat over gehoord!

Ik ga maar eens wat doen… ofzo

Wafels is een goed idee!!! btw

reacties

Reageer!


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / TextileKattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Meer!

Reacties:

 

Powered by Pivot
XML Feed (RSS 1.0)