YånBøull.nl / Mathijs

dagboek

Vrijdag 17 Juni 2005

heerlijk

Heerlijk.
Ik voel me als een vis in het water in de zeven sloten die men tegelijk probeert te belopen. De zeven sloten beter bekend als “Sydney Film Festival” .
De opening night verliep vlekkeloos: geen lange wachtrijen, geweldige film en partyparty afterwards natuurlijk.
Stilte voor een storm, blijkt, want zaterdag was hel…
...zeg ik met een glinster in mijn ogen. Rijen van een uur, missende kaarten, boze mensen…
Ik heb er zelf niets van gezien, want ik speelde communicatiecentraletje met mijn baas op kantoor. Dit gaf tenminste wel een goed overzicht wat er op de verschillende locaties afspeelde: reallife nightmare.. maarja dat zijn natuurlijk alleen de verhalen…

De rest van de week verliep niet zonder problemen, maar de choas is beheersbaar.
Vanavond verwacht ik boze palestijnen, omdat we een Palestijnse film niet vertonen omdat de verkeerde print (zonder ondertiteling ) geleverd is…
Ik weet niet wat ik moet verwachten, maar geniet nu al stilletjes van de complete chaos die ik me voorstel…
laat ze maar komen!
Heerlijk

reacties

Jelmer - - Zondag 19 Juni 2005 - 08:55 (Bewerk / Verwijderen)

Hey Matty,

Klinkt goed allemaal, behalve die boze Palestijnen, hou die goed in de gaten..
Verder alles goed daarzo? Nog een maandje te gaan maar voor de grote terugtocht naar het kouwe kikkerlandje. Wanneer ga de het land van de waggelende kiwi bezoeken?

Latersprekenweelkaarweer.nl

Wink - - Woensdag 22 Juni 2005 - 03:38 (Bewerk / Verwijderen)

Hé Binkie!

Effe ook druk gehad, dus effe niet je avonture gevolg. Uit de datering van je verhale moet ik uitmake dat je ook niet bepaal in de eeter ben gewees. Druk, druk, druk! Kijk maar uit met dat drukke, want je heb zo een broek vol!
Wel leuk hoor dat Palestijntje pesten, maar wat ik nou niet begrijp is, waarom jullie die pikture niet gewoon uitzende? Die gaste hebbe zelf toch geen ondertitteling nodig om te begrijpe wat er geseg wort. Het is hun eige taal en welke maffe Aussie gaat er nau in een zaal met mogelijke opblaaspoppen zitten. Dat doe je toch alleen as je verslaaf ben aan trottiel.
Hoe was de film? Een knaller! Ha, ha, ha! Da’s leuk, die moet ik Ina vertellen. Kan helaas niet, want ze is uit met Paul, naar de film. Hopelijk niet naar een Israelische, want die krijgt het te kwaad als de Palestijnse niet doorgaat.
Wel lekker he dat leedvermaak. Vooral as je er niet verantwoordelijk voor ben. Effe dat Hollandse vingertje!
Het begin hier nau goet te somere. Dertig grate in de zonzij.
Da’s lekker swete. De geur van transpiraratie overtreft die van een bedorve haring, dan kan jij wel wete in welke catagorie van verse lucht verpesters we hier zitten. Hollanse nieuwe? Deense ouwe zal je bedoele. Der lig geen kotter meer in de have.
Nee vis wort weer duur betaald. € 1,75 voor zo’n aangeklede graat met ui. Vertaal dat niet in pieken, want dan lus je geen vis meer, laat staan haring. Stelletje schollekoppe!
Nau, ik ga nog effe pitte voor de zon weer opkom. De nachte zijn kort deze tijd. Schijnt in de keerkring te zitte. Ik laat het me wel een keer uitligge, as ik wakker wort op het strand.
Hé Binkie, nog effe volhouwe, want de Haagse fanfare staat paraat, en is druk aan het oefene in het toetere.

Na de kaketoe nog effe de kiwi aan het spit en that is it!

Ina: “Oh Paul, ik lust geen gebraden kiwivleugeltjes!”
Paul: “Stomme kip, die hebbe ze niet bij de Super!”

Wink

Jess - - Woensdag 22 Juni 2005 - 09:08 (Bewerk / Verwijderen)

It is good to be back :o) Altijd leuk om je update te lezen, nog leuker natuurlijk dat ik je nu reallife kan volgen in Sydney. Het is erg gezellig, blij dat je er bent…ben wel benieuwd naar de afloop van het ‘Palestijnen-fiasco’, ik vraag er morgen wel even naar ;o) Succes nog met de laatste dagen Film Festival! KUS

Reageer!


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / TextileKattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Meer!

Reacties:

 

Powered by Pivot
XML Feed (RSS 1.0)