YånBøull.nl / Mathijs

dagboek

Maandag 05 September 2005

weer naar school!

Vorige week hebben we de nieuwe hopjes begroet: de eerste jaars van mijn Hogeschool.
Een groep van 42 kids werd aan mij toevertrouwd en ik werd al snel beschouwd als papa thijs. Ondanks het kleine leeftijdsverschil van 1-3 jaar was ik de electriciteitsvonk die de groep deed bewegen en meekreeg in een luidruchtige roes die zelfs de zangcie deed overtreffen. Het gezelligst was toch nog wel de etensrij, waar we indruk maakte door een sfeer te creeeren van melodieuze aard…
En zo werd het wachten voor de illusie verkort…

Vandaag ben ik weer begonnen met school. Raar gevoel om weer in de schoolbanken te zitten na een jaar, maar ook wel weer fijn. De projecten werden verdeelt; en ik mag me gaan storten op De Bussel. Het doel voor de komende 15 weken: het opzetten van een theater… heel ambitieus. Maar we gaan er met z’n achten hard tegen aan!

...mijn bezigheid voor de komende tijd staat vast!

reacties

elwin - (link) - Woensdag 07 September 2005 - 23:15 (Bewerk / Verwijderen)

zozo. klinkt goed!
de komende 15 weken zei je he? oef, da’s 2 kwartalen. Da’s wel pittig ja.
Ik ga het komende half jaar trouwens ook aan 1 project werken. en ik ga het dit keer WEL goed afronden, heb ik bedacht.. voor de verandering. :)
Ik ga mij bezighouden met een (multi)MilieuMeter.
Wat dat is? Tja, daar ben ik ook nog niet helemaal uit, maar dat is onderdeel van de opdracht, om te bedenken wat dat inhoudt. zegmaar.

maargoed, veel plezeder! ;)

Reageer!


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / TextileKattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Meer!

Reacties:

 

Powered by Pivot
XML Feed (RSS 1.0)