YånBøull.nl / Mathijs

dagboek

Zaterdag 20 November 2004

zaterdag!

Wiehoe! Het is zaterdag! en dat betekend ook in Sydney: WEEKEND! Ja het begon eigenlijk gister al, wat vrijdagavond is toch ook een beetje weekend, toch? En er was nog een heugelijk feit aan de orde! jaja, het was namelijk mijn 10e dag in Sydney! Dus dat was wel een feestje waard! Met mijn nieuwe vrienden Stu & Bry en 2 vriendinnen van hen het nachtleven van deze sprankelende stad ingedoken.. nou..
We begonnen rustig in een cafe bij de haven, daarna een veel te sjieke tent (de duurste fles wijn was $380..) op een of andere 5de etage van een net nieuw gebouw. Waar we onder het genot van een bluesbandje een cocktail dronken. Natuurlijk had ik de strawberrymagarita (aardbeienlekkernij!) nou echt wel.. Het was niets bij de magarita die ik had in Helsinki! (goede tijd!). Nadat ik me had beklaagt over de magarita bij de ober dat er geen ijs in zat, kreeg ik een andere die nog slechter was! GRRR
Maargoed, het uitzicht was prachtig en de band zeer fijn. En ook de lamp op tafel (met 4 standen lichtverspreiding) was leuk speelgoed!
Maar ach, de band stopte, de magarita was op en het uitzicht nog steeds hetzelfde! Dus op ergens anders heen en dat werd een zeer leuke salsatent waar ik uitgedaagd werd om te komen salsadansen! Hahahah! Juist.. Erg vermakelijk!
Na een aantal vermakelijk uurtjes dansen en drinken en dansen richting het huis van Stu om daar ons tegoed te doen aan chips met dipsaus! hmm!
-Ik hoor net dat het bij jullie nat & glad is! En de temperatuur dicht bij het vriespunt is! Jeetje ik mis Holland! Hier is het niet veel beter.. niet zo koud, maar wel erg nat! – Maar even terug naar het verhaal: Om 4.00 mijn bed in gedoken en met enige schaamte om 14.00 er pas uitgekomen.. :s Dat was niet helemaal de bedoeling..
Oja vrijdag heb ik ook Nina, mijn medestagegenoot bij het SFF, ontmoet. Erg aardig denk ik. Als het goed is gaan we vanavond wat drinken met haar vrienden.
Ik ga nu naar huis (zit namelijk in een internetcafe) en ga daar spinazietaart maken… geloof ik…
... op weg naar nieuwe avonturen

reacties

Reageer!


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / TextileKattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Meer!

Reacties:

 

Powered by Pivot
XML Feed (RSS 1.0)