Ticket

Zo eindelijk. Het is zover. Na een lange tijd heb ik dan zowaar mijn ticket geboekt voor mijn lang gekoesterde reis naar Latijns Amerika. Dit ging niet zonder slag of stoot en heeft daardoor nogal lang geduurd. Maar nu is het dan zo ver. Het ticket is betaald. Over 3 dagen vlieg ik weg van dit kleine landje en ga ik naar een ander continent met veel grotere landen. Waar mij waarschijnlijk een heleboel avonturen staan te wachten. Zo ver is het nog niet eerst nog de laatste dingen hier regelen. Zoals het leeghalen van mijn huis en alle overige zaken die daarbij komen kijken.

Een gedachte over “Ticket

 1. het was dan misschien een hele klus
  en een hele grote drempel…
  maar je bent de klus aangegaan en de drempel heb je genomen.
  Succes kanjer!
  Goed dat je gaat.
  Ik ben trots.
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>