Week 2

Hola

Daar ben ik weer. Como estas? Hoe gaat het?

Hier gaat het goed en ben nog steeds niet gewend aan die hitte. Maar ik zal eens vertellen wat ik zoal gedaan heb.

De vorige keer vertelde ik dat ik naar die bushuldiging ging. Dez zou om 15 uur starten maar uitiendleijk begon deze om 16 uur. De bus had problemen. En doordat ze later waren was het in het park ook een stuk drukker. En dan bedoel ik niet met mensen maa rmet vogels. Die verzamelen zich daar rond 5 uur net toen er gespeeched ging worden. Erg handig. En ik moets uitkijken niet onder gepoept te worden door ze.

Na de huldiging ben ik met de mensen die het gedaan haden nog wat gaan eten en daarna nog naar een bar geweest. Erg leuk. Alleen de terug weg was wat mindern want ik moest weer 30 minuten terug fietsen op sommige plekken door het donker. Gelukkig had ik gezelschap van david mijn huisgenoot.

Zondag heb ik niet veel gedaan

Maandag was hier een feestdag dus kon er uit geslapen worden. Daarna ben ik met de familie naar de bomentocht gegaan. Dit is een stukje verder op in de straat.

Bomentocht

Bij de bomentocht moest er eerst een stuk door de jungle gelopen worden. Uiteindelijk kwamen we aan bij de bomen die wel 35 meter hoog waren. Daar kregen we onze spullen om zlef omhoog te klimmen. Onwijs vet om te doen alleen boven aangekomen zweette ik als een otter. Vervolges met een kabelbaan naar de vlgende boomtop en vandaar met een langere kabelbaan naar de laatste boom top en toen weer naar beneden abseilen.

Verder nog andere dingen gedaan zoals de verjaardag van Salvador gevierd en naar een ecologisch eilandje geweest waarbij de terugtocht niet vlekkeloos verliep maar hierover meer de volgende keer. Heb nog nog 5 min.

Buenos tardes, Goede middag

 

7 gedachten over “Week 2

  1. Klinkt erg gaaf, die bomentocht. Je maakt vanalles mee, zeg. Ik kijk alweer uit naar het volgende verslag. Kus!

  2. Welcome to the jungle! (Guns and Roses)
    Heerlijk om te lezen die tropische hitte, terwijl hier in Nederland de eerste herfststorm is geweest. Het is nu wachten op de eerste klagende Nederlander die zegt dat de trein iets later aankomt als gevolg van bladeren op de rails, blikseminslag, koperdieven, etc. Kan de NS alsjeblieft “hangmatten” in de trein ophangen! Dat geeft ons in Nederland ook dat beetje avontuurlijk gevoel. “Vet-cool” dat abseilen tussen “het dak” van het oerwoud. Dat zeggende terwijl je waarschijnlijk al begint af te vallen en snakt naar een beetje airco. Hier gaan de leefpatronen gewoon door. Kinderboekenweek (thema feest) is dit jaar zonder mijn toneelmaatje afgesloten (snik). Want het feest is tuurlijk niet compleet zonder Walter! Maar die viert traditionele feesten aan de andere kant van de planeet, haha. Wij gaan ons nu voorbereiden op ons culturele traditionele feest: Sinterklaas en (….) Piet. Oeps… daar ging ik bijna de fout in! Kijk toch uit wat ik schrijf, voordat ik het weet ben ik een racist. Terwijl de wereld in brand staat, gaan we in ons kleine politiekcorrecte kikkerlandje elkaar hierover soms letterlijk te lijf. Iets, waar jij je daar TOTAAL NIET mee bezig hoeft te houden. Gelukkig! Het heeft gewoon tijd nodig voordat dingen veranderen. Relax toch mensen! Als ik jouw heerlijke reisverslagen lees, kom jij dadelijk als een spaanstalig relativerend cultuurkennis verrijkend man terug… maar voorlopig wil ik je HIER nog helemaal niet zien, haha. IK WIL REISVERHALEN LEZEN! Walter, GENIET VAN DE HANGMAT.

  3. Hallo

    Fijn om alle reacties te lezen.

    @ Dennis: bedankt dennis je reacties lees ik dan weer graag. Haha.
    ok houd je taai he en just relaxt.

    adois amigo

    en natuuurlijk aan de andere ook een goede dag en geniet daar van het mooie herfst weer.

  4. Hey Wallie!
    Die langzamere instelling past bij je wens het wat relaxter aan te doen toch?
    Hoe is het met die hond-wonden? Niet ontstoken geraakt?
    Dat zijn listige dingen in Verweggistan.
    Hier net Herstvakantie gehad en nu weer twee warme (17 graden) oktoberdagen.
    Mooie kleurenpracht, maar ook regen en windstoten. Dus wen maar lekker aan de warmte daar!
    Groetjes en tot de volgende WWW

  5. Hey Wally! Kei leuk om zo van je te horen. Nu nog wat foto’s :)
    En binnenkort een berichtje volledig in het Spaans ;)

    xx p

  6. Haha ik zag de naam dennis en de lengte van zn reactie en dacht, dat moet ‘onze’ dennis wel zijn!!!
    Heb even al je reisavonturen gelezen, leuk!!! Klinkt erg goed allemaal..lekker opgaan in het leven van alledag daar en alles opsnuiven wat nieuw is!hoop dat je dat relaxte gebeuren kan overnemen en mee kan nemen naar NL als je over een hele tijd weer terugkomt naar ons kikkerlandje! Geniet en ik blijf je verhalen volgen.
    ps…geen tetanusprik nodig voor die hondenbeet?!

Reacties zijn gesloten.