3 gedachten over “Foto´s Buitenles en verjaardag

  1. Hey Waltertje!!

    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag…
    Dat wordt weer taart eten :D

    Je foto’s zien er super uit! Volgens mij heb je nooit genoeg aan een jaar!
    Geniet ervan en voor vandaag…een hele fijne dag.

    Dikke kus uit een koud klaslokaal :D

  2. He Walter, Schorpioen, gefeliciteerd!

    Het blijft een rare gewaarwording: je verjaardag vieren zonder je familie (snik)… zonder je vrienden (slik)…. zonder je ex-collega;-)…. nu… word ik …. pfff …. een beetje emotioneel …. sorry hoor…. en dan komt dadelijk …. ook nog die “Eenzame Kerst” van Andre Hazes…. maar we slaan ons wel er doorheen hoor….

    Zonder dollen: leuke foto’s en verslagen! Ik denk dat je het nieuws (nu.nl) een beetje volgt, en zo niet, dan hou ik je met mijn “chat” wel een beetje op de hoogte. Bij ons op school is het momenteel een (leuk) Sinterklaasgekkenhuis. (thema Mysteries). We proberen de kinderen te laten genieten van het feest, terwijl in ons land over hun hoofden de discussie verder wordt gevoerd. Dit jaar was er een record aantal kijkers voor het Sinterklaasjournaal. Terwijl jij daar met hele andere dingen bezig bent, hebben wij (de pers / sociale media) het er erg druk mee. 16 miljoen mensen, 16 miljoen meningen op dat kleine stukje aarde. Zodra Sinterklaas met zijn (al dan niet bontgekleurde) pieten VEILIG weer in Spanje aankomt en mag uitrusten, vrees ik dadelijk het ergste voor die arme Kerstman. Want lieve Kerstman, heeft u wel eens van de volksziekte Obesitas gehoord? U bent nou niet zo’n goed voorbeeld… in plaats steeds maar uit gemakzucht die rendieren te gebruiken, zou u misschien wat meer moeten bewegen (sporten) en gelet op uw omvang wat gezonder eten…. pfff.

    “De leesclub” laat maar weer eens zien hoe het elders er aan toe gaat. Uit je verslag lees ik dat mensen ondanks weinig bezit, zeer vriendelijk en gastvrij zijn. Als hier de stroom uitvalt, staat het land stil en is er ….PANIEK! En dat alles gebeurt dan op een moment dat jij aan de andere kant van de aarde bij kaarslicht lekker op een caviapootje knabbelt en aan een ‘heerlijk’ maisbiertje nipt. Dus zeg ik: Walter, op je gezondheid! CHEERS!

Reacties zijn gesloten.