Leesclub

Hola,

Daar ben ik weer. Heb afgelopen week van alles gedaan dat ik niet meer weer wat precies. Tja het gaat hier ook een beetje op het gewone leven lijken. Maar het volgende wil ik je niet onthouden.

Leesclub

Elke vrijdag is er in de gemeenschap waar ik verblijf een leesclub. Dit wordt door een mede bewoonster, sofie, georganiseerd. Dan komen de kindern die er wonen maar ook kindern uit de omgeving om te lezen of voor gelezen te worden. Zoals op de foto te zien is. Mariem leest hier een engels boekje voor en Sofie een spaans boekje.

 

P1000285P1000287

 

 

Hierna zijn de kinderen naar buiten gegaan om verschillende dingen uit de natuur te zoeken. Hiermee gingen ze dan schilderijen maken. Erg leuk om te zien.

P1000289P1000290

Na afloop was er nog wat te drinken en te eten en gingen de kinderne weer naar huis. En dat ging ik ook met Salvador en Mariem, weer een ervaring rijker. Ben me er nu nog meer van bewust dat het niet over al zo vanzelfsprekend is dat er gelezen wordt of voorgelezen. Dit bericht komt een beetje laat want de boekenweek is net geweest maar het is toch een overdenking waard. Helemaal nu er uit onderzoek gebleken is dat er weer meer gelezen wordt. (nu.nl)

Ben benieuwd naar je reactie

(een vraag aan j: Wat vindt van de foto´s bij het bericht? En is het nodig dat ik nog een fotogalerij aanmaak bij volgende verhalen. Nu heb ik dat wel gedaan)

 

 

3 gedachten over “Leesclub

  1. Vooral foto’s blijven plaatsen! Het is leuk wanneer je verhalen aangevuld worden met foto’s.

  2. Hé Wal! Nog niet eerder gereageerd maar wel af en toe bijgelezen! Ziet er super uit! Vooral leuk met foto’s!! Ik hou van foto’s!

  3. Wallie…
    Wat een bijzonder mensen ontmoet je toch en bijzondere gebeurtenissen.
    We zijn stiekem hartstikke jaloers op je en kijken vol enthousiasme naar de foto’s van ome Walter. :-)
    Snel weer verder lezen en kijken..!
    X

Reacties zijn gesloten.