Mijn verjaardag deel 2

Zo daar ben ik weer.
Nu met het vervolgdeel van mijn verjaardag.

Op zaterdag werd er voor mij dus een taart gemaakt, wel nadat ik het recept en hoe je het maakt verteld had. Nou maar het resultaart mag er wezen
P1000363

Vervolgens op weg naar mijn huis om het daar te vieren met wat mensen die ik hier ontmeot heb. Zoals Susan een Nederlandse dame die hier vrijwillegerswerk doet bij de organidsatie van Angela. Angela zet zich in voor apen die voor cosmetiche doeleinden gebruikt worden. Maar dit terzijde.

P1000368

na de taart opgegeten te hebben was het tijd voor wat vermaak en gingen we nog wat aan theater sport doen. Erg leuk trouwens misschien toch maar wat mee gaan doen.
Dit deden we met Kees en camila. Ook weer vrienden van Guillermo en nederlands voor een deel. het is neit zo´n goede foto maar toch.
P1000374

Uiteindelijk was het een geslaagde avond en verjaardag geworden en is de fles caprina bijna helemaal leeg gegaan.
Weer bedtijd want de volgende dag zou ik gaan lunchen in Peru. Zo kom je nog eens ergens he. (een biertje in Brazilie en een lunch in Peru)

Volgende keer meer.

3 gedachten over “Mijn verjaardag deel 2

  1. He Walter!

    Bedankt voor je foto’s! Je kent toch wel die “gele smiley’s”? Toen ik je foto’s ontving, was ik zo’n smiley! Ze staan donderdag 4 december op onze schoolwebsite onder de rubriek Sinterklaas. De storm over de pieten van Sinterklaas is in de Nederlandse pers even gaan liggen (in België speelt dit nog niet zo…kwestie van tijd). Het zal mij niets verbazen dat 5 december elk jaar aangegrepen zal worden voor verandering. Toeval of niet, maar dat is de dag dat Nelson Mandela (strijder tegen apartheid) overleed. Kortom, mijn verwachting is dat het feest hier en daar de komende jaren aangepast zal worden (op zich niets nieuws denk maar aan “de roe”, etc). Belangrijk is, dat Sint en zijn pieten weer veilig en onbevangen een feest aan de kinderen kunnen geven. En nu genoeg hierover ;-)

    Ik heb het idee dat je in internetcafés computerapparatuur aantreft waarbij de toetsenborden inmiddels een geheel eigen leven leiden. Er verschijnen hele andere letters in je beeldscherm die jij zojuist had ingedrukt. Die toetsen zijn waarschijnlijk al door duizenden Backpackers voor jou onder grote tijdsdruk met trage verbinding ingeramd. Zuid Amerika gaat wel mee in de vooruitgang, alleen het duurt allemaal wat langer en het gaat met hier en daar wat hobbels en bobbels. Maar dat heeft juist zijn charme! Dat geldt o.a. ook voor de douchekoppen!! Ik zag op een foto op de achtergrond een douchekop. Waarschijnlijk kwam daar alleen koud water uit. Heb je al onder een douchekop voor warm water gestaan waarbij je de knop van de kraan aanraakt en je een flinke TIK (vonkje) door je vingers krijgt? Lieve Walter, je weet het, we willen je graag weer heel thuis, dus lees alvorens je zo’n douche instapt even je reisverzekering door, paragraaf ziektekosten, “uitsluitingen” en “eigen risico!”

    De steden die jij bezoekt, bekijk ik op you tube. Dat geeft naast jouw foto’s een (bewegende) indruk hoe jij dat daar moet ervaren. Nu tikte ik in:”Cartagena Columbia”. Wow… Natuurlijk ga je daarheen voor de cultuur… Maar wat mij opviel was hoe (vrouwelijk) schoon het daar is… Oke, oke, het is ongepast dat ik, als gelukkig getrouwde echtgenoot met twee prachtige zonen, daar iets over ga zeggen… Dus dat doe ik dan ook niet!

    Walter, ik kan me voorstellen dat je bij die culturele uitstapjes van jou soms wat afgeleid wordt, zeg maar wat ‘afdwaalt’. Daar kun je niets aan doen, het zijn nu eenmaal de hersenen die zo bij “de mens” werken… is dat geen goed excuus?! Waarschijnlijk niet…hoe dan ook Amigo, veel plezier! Hasta Luego.

  2. Hahaha, super leuk om alles steeds te lezen (was wel btje laat dit keer, maar had je natuurlijk al via de app gesproken). En dan moet ik toegeven dat de verhalen van Dennis ook leuk zijn. Natuurlijk wacht je als lezer dan weer op een reactie van jouw kant…dus hoe zit dat met dat schoon en vrouwelijk ;) En vergeet niet goed op de natuur te letten, want die heb je hier dan weer niet!

Reacties zijn gesloten.