Tayrona park

Zo bijna alles bij gewerkt. En het schijnt dat het internet hier he beste is dus dan maar even hier lang achter de pc zitten. Terwijl het buiten ongeveer 30 graden is.

na mijn tour naar de lost city heb ik met John afgesproken om naar het Tayrona park te gaan om daar enkele nachten te verblijven. Weer een stuk hiken maar ik heb de smaak te pakken e het gaat wel lekker. Nu alleen met meer bepakking. Best zwaar zo’n rugzak.

\Uiteindelijk op de plaats van bestemming aan gekomen en we hebben een mooie plek weten te bemachten om te slapen. Bovenop een rots in een hangmat.

Verder is het een luier plek waar ook veel Colombianen komen. Ik merk nu wel dat het hoog seizien is het is een stuk drukker en de prijzen zijn ook een stuk omhoog gegaan. Maar nog altidj redelijk goedkoop vergeleken Nederland.

de dag terug besluiten wat mensend ie ik ontmeot heb om onze bagage mee te laten nemen door een pakezel. maar dat scheelt wel.

De laatste nacht heb ik neit zo goed geslapen omdat het nogal windering was en ik waaide bijna mijn hangmat uit. De wind maakt het ook weer erg koud.

De foto’s staan weer even in een galerij omdat dat nu sneller gaat en ik nog even Santa Martha in wil om iemand in de haven op te zoeken als ze er nog is .

Starks misschien nog wat foto’s van Santa MArtha. En vanavond ga ik een bus pakken naar Medelin wat me 15 uur kost. Ben benieuwd hoe dat gaat.

 

2 gedachten over “Tayrona park

  1. HO HO HO HOI Walter, Merry Christmas!

    Yeahhh… I’m enjoying your traveldiaries! En jij jouw traveldiarees? (Cartegena dag 4 en 5) En hoe is dat….een tropisch “kerstmis” in het buitenland? Ben benieuwd hoe jij dat ervaart. Je laatste bericht was: En vanavond ga ik een bus pakken naar Medellin wat me 15 uur kost. Medellin, de stad van 15.000.000 kerstlichtjes… Was daar niet ooit eens ene Escobarrrr ;-( Het schijnt daar nu behoorlijk veranderd te zijn. Dat horen we nog wel van je.

    Wat mij opviel op je foto’s waren de houten balkonnetjes (Cartagena dag 2). Die zul je in Peru ook terugzien. Hebben ze in Colombia ook patio’s? Terwijl ik dit vraag besef ik weer hoe saai wij in Nederland bouwen. Vooral die Vinexwijken… al die huizen lijken op elkaar… saaaaaiii…. getsiieee…. En ik woon er zelf! Looser…

    “Mijn schat” kijkt nog niet over mijn schouder mee… je bent nog niet in Peru. Walter, als je vrijgezel bent… (ben je dat eigenlijk hahaha, heb ik je nooit gevraagd, hahaha) dan is de kans ruim aanwezig dat je tijdens je trip wat aanhang kan krijgen (telefoonnummers en adressen uitwisselen… ) Ten slotte zien ze jou als een blonde jongeman uit dat welvarende Nederland met wie ze graag willen trouwen. Ik zag dat je al wat ervaring opdoet met bruidstaarten…

    Het weer in Nederland
    Ik weet het: de grootste dooddoener tijdens gesprekken op feestjes, het versturen van ansichtkaarten uit het buitenland of internationale telefoongesprekken… sorry, maar in Nederland is het herfst! De temperaturen zijn te hoog, de stiksels worden uit je broek geblazen, de slee blijft z.g.a.n. in het vet en de sneeuwschuiver in de schuur heb ik ook maar op de lange baan geschoven: kortom weer geen witte kerst! De enige storm die even is gaan liggen is de Zwarte Pietenstormdiscussie. Het Sinterklaasfeest is op school uitstekend verlopen en vorige week hebben we het jaar weer traditioneel afgesloten met een kerstmusical, kerstdiner en dit jaar met het nummer “Do they know it’s Christmas, Help the World” aangezien 2014 qua gebeurtenissen niet echt een vrolijk jaar genoemd kan worden. We gaan nu weer verder met snotteren, hoesten: het is: “Hieper de Griep… Hatsjoe…. Hatjoe … Hatsjoe… en een gezond 2015! (We moeten wel een beetje optimistisch dit jaar eindigen toch?)

    Top 2000
    Ook dit jaar is weer de Top2000. Ik ken jouw muziekstijl niet zo goed. Ik ben van een iets oudere generatie en van de” gitaren” zoals je weet, dus heb ik de volgende top 10 + bonus opgesteld:

    10 Run through the jungle (Creedence/John Foggerty)
    Walter in de jungle: pas op voor de tijgermug!
    9 Time in a bottle (Jim Groce) Walter, een terugblik op zijn reis (carpe diem)
    8 Miserlou (Dick Dale & The Del Tones)
    Walter en het verkeer in Zuid Amerika, bijv fietsen!
    7 Alone Again (Gilbert O Sullivan) Walter en … zijn aapje
    6 My my hey hey, unplugged (Neil Young)
    Goeie eerste zin van het lied: My my hey hey, rock and roll is here to stay!
    5 Wake me up, unplugged (Avicii) Nee Walter, we blijven je droomreis volgen.
    4 93 million miles (Jason Mraz)
    Walter, waar je ook bent, “ je thuisfront” heet je altijd welkom.
    3 Dance, The War Is Over (Handsome Poets) Een utopie… Walters reis niet.
    2 Beds are burning (Midnight Oil) Niet zeiken: gewoon keihard draaien!
    1 Society (Eddie Vedder) (….)

    Walter, dit jaar zullen wij eerder Nieuwjaar vieren dan jij. Het scheelt wat uurtjes. We ‘spreken’ elkaar volgend jaar weer. Ik wens je een fantastische voortzetting van je Zuid Amerikareis in 2015. Dit gezegdhebbende wil ik graag dit bericht “Happy” van Pharrel Williams afsluiten!

    Cheers Mate! Salud!

  2. He Dennis weer fijn om van je te horen. Ik begon je reactie al te missen. Nou ik vermaak me nog wel zit nu in Manizales en ben mijn trip naar Ecuador een beetje aan het voorbereiden. Maar ik heb nog wat dagen te gaan hier in Colombia. Ga nog naar cali salsa dansen en naar Sint Augustin daar hebben ze ook iets mysterieus, misschien wat voor je thema. OK ik wens iedereen fijne feestdagen.

Reacties zijn gesloten.