Dansen in Cali en meer.

Ola,

Ik heb mijn weg vervolgd naar Cali de salsa hoofdstad van Colombia en op het moment dat ik daar was, was het jaarlijkse festival aan de gang. Dus hert was er nogal druk. Maar daarover straks meer eerst mijn aankomst .

Via de busterminal kom ik aan op Cali en heb ik het adres van een hostel waar ik via de site airbnb een boeking heb gedaan, alleen hoe kom ik daar. Ik vraag het buiten aan 2 buschauffeurs die zullen het wel weten. En ja hoor een zegt dat als ik even wacht hij me met zijn bus meeneemt. Zo dat gaat makkelijk nou niet te vroeg juichen. In zijn bus blijk ik een chipcard nodig te hebben gelukkig is een dame zo vriendelijk mij te chippen. Daarna moet ik overstappen op een bepaald punt waar ik afgezet word. Daar vraag ik maar weer aan een buschauffeur hoe ver te gaan. Hij vertelt het mij en zodra de juiste bus komt is hij zo vriendelijk ook nog de bestuurder in te lichten. En weer op weg. Deze buschauffeur kan een beetje engels en uiteindleijk zet hij me af. Vanaf daar is het nog 5 min lopen. Uiteindelijk kom ik aan bij mijn hostel. Dit blijkt een oud schoolgebouw te zijn geweest. Dat ben ik wel gewend. Nadat ik mijn spullen in mijn dorm neergezet heb ga ik die avond met nog een jongen van het hostel de stad in op naar het dansfeest.

onderweg vertelt hij over een meisje die hij ontmoet heefft en prompt lopen we haar tegen het lijf. Daarna komen er nog 2 andere mensen van het meisje langs en met z’n 5en gaan we verder. Ik moet daarbij wel zeggen dat het ondertussen al een uur later is.

Ik vermaak me verder prima met dansen en mensen kijken en na verloop word ik toch moe en besluiten we naar het hostel terug te keren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>