De mysteries van Sint Augustin deel 2

Hola,

Hier in d ebuurt van hett hosel waar ik verblijf is op loopafstand een park waar zich mysterieuse dingen bevinden. wat die dingen zijn weet ik ook nog niet maar het is zeker de moeite waard om op onderzoek uit te gaan. Mett nog wat andere mensen van het hostel gaan we op pad.

Bij hett park aangekomen betaal ik de toegangsprijs en kan ik met een heus paspoort naar binnen. (heb er even geen foto van) Aan de gids vraag ik wat de beste manier is om het park rond te lopen en daarop anwoordt hij dat de volgorde A,C, B is. Erg opmerrkelijk want ik zou toch denken dat ik geleeerd heb op school dat het A,B,C is. Maar goed.

Ik kan nu vertellen wat ik allemaal gezien heb maar ik denk dat het beter is om wat foto’s te laten zien.

En wat dat mysterie betreft het heeft iets te maken met wat er op de foto’s te zien is . Ik zal er een gallerij van mnaken dat is makkelijker en ook wat sneller.

tmp_6385-image-1969749443

Dit is de map van het park en wat er te zien is.

Ik moet er wel bij vertellen dat de dingen die ik hier gezien heb niett allemaal op deze plek gevonden zijn. Ze zijn in dit gebied opgegraven en hier als het ware tentoongesteld op een mooie manier.

Heel veel is in de tijd door tombraiders al opgegraven en dus verdwenen. Er lag nogal een heleboel goud bij en maar een klein gedeelte is bewaard gebleven.

ok ik zal toch hier iets van het mysterie onthullen voor zover ik dat weet.

Het gaat dus om verschillende soorten beelden die als een soort bewakers dienden bij de graven van de inheemse bevolking uit dit gebied mensen in die tijd.

tmp_6385-image-552246122

De beelden waren ervoor om boze geesten af te schikken en dat is wat ik er van begrepen heb.  In de galerij zal ik een paar van de beelden laten zien en dan is het leuk of goed om te kijken naar de hoofden en welke dieren het voorstellen en de gezichtsuitdrukkingen.

Ik zeg veel plezier.