Aankomst Quito

Hola,

(om wat tijd tewinnen qua verhalen schrijven zal ik maar enkele foto’s toevoegen en er een galerij bij  maken)

Na de grens gepasseerd te zijn ga ik op zoek naar een bus die mij naar Quito zal brengen. Daar zal ik nog heel wat gaan zien. Ondertussen passeer ik allerlei plekken die ik graag ook had willen bezoeken maar er moeten keuzes gemaakt woden. Zoals de market in Otavalo een van d egrootste in Ecuador, of het meer daar in de buurt.

In Quito aangekomen slaap ik een nacht in een crapy hotel terwijl ikk een ander hostel gereserveerd had maar de aankomst dag bleek niet te kloppen en toen ik voor de deur stond in de late nacht werd ik helaas niet binnen gelaten. De taxidriver heeft toen een hotel aangeprezen. De volgende dag wist ik niet hoe snel ik daar weg moest komen. Op naar het historische centrum van Quito.

Ingecheckt in het hostel besluit ik daarna maar eens een wandelingetje te maken en kom ik zoals gewoonlijk een kerk/ kathedraal tegen . Deze moet ik natuurlijk bezoeken.

tmp_8325-image1951413395

Daarna is het tijd voor een lunch die ik bij een soort indoor markt nuttig. Ik weet niet precies wat ik eet maar het is wel erg lekker. Het schijnt een erg goed tentje e zijn want wanneer ik mijn luch wil bestellen moet ik in de rij staan en dat blijkt ook wel omdat ze in de krant hebben gestaan.

tmp_8325-image544115364 tmp_8325-image-351896128

Tot zover mijn eerste dag in Quito