Surfs up in Montanita

Hola,

Ben bezig wat achterstand weg te werken voordat ik vanavond vanuit Cuenca vertrek naar Peru naar Mancora ook een surfstadje.

Maar eerst nog het verhaal van Montanita, wat eigenlijk meer een party town is dan dat er gesurft wodt, maar ik kom er uiteraard voor het surfen. Ik neem een leuk hostel buiten het feestgeruis en daar verblijf ik een nacht want helaas kan ik er niet nog een nacht blijven, maar niet getreurd want ik besluit om aan de overkant een ander hostel te nemen.

In de stad kom ik weer de mensen vanhet hostel tegen waarmee ik samengewerkt heb. En met z’n alle besluiten we er een gezellige uitgaans avond van te maken.

Verder neem ik hier afscheid van Gabriel die besluit om naar peru te gaan om daar nog te surfen. Ik had al besloten om naar Guyaquill te gaan om vandaar vandaan naar de galapagoseilanden te vliegen.

Ik blijf nog een dag langer in Montanita om te  surfen op balsa houten surfboards. Erg gaaf om te zien bijna art. Wanneer ik een surfboard huur om ik de shaper tegen van de boards en ik raak met hem in gesprek. Ik surf daarna 2 boards van hem een fish en een long board. En ik loop nog wat rond in de buurt van het strand en de stad voorddat ik de bus pak naar Guayaquil.

Bij dit verhaal ook maar weer een galarij aan gemaakt.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>