Mancora surf

Hola,

Na de bordercrssing gaat de bus weer verder naar mijn eindbestemming Mancora. Hier blijf ik een paar dagen om te surfen maar ook omdat ik het wel een leuk relaxt plaatsje vind. al snel ontmoet ik er ook een paar andere mensen waaronder een Chinese dame, een Deense jongen die al liftend door Zuid Amerika trekt en een Australische dame. De namen zijn me even ontgaan. Ik trek enkele dagen met ze op en het is een gezellige boel.20150209214239 20150209214241

Ook vermaak ik me met de golven alhoewel ze niet super zijn. Ik laat me vertellen door een kamer genoot, Jack een Peruaan die in Duitsland heeft gewoond,  dat er een goede surfschool is waar je ook boards kunt huren de surfschool heet Good People.

tmp_18368-image49553595

(hoe kan het ook anders)  Dit kan niet meer mis gaan. De volgende dag ga ik erheen en huur een bord maar wat schetst mijn verbazing op een van de boards zit een sticker met wel een hele aparte naam erop. Nee het is niet Walden, voor surfintimitie dit is een surfboardmerk en ik heb er zelf ook zo een. Nee het is een andere naam.

tmp_18368-image774112678

Helaas hebben ze geen stickers meer voor mij anders had ik er zeker een mee willen nemen. Het surfen gaat lekker en de sfeer in het water is net zo goed als erbuiten in het dorpje. En wanneer de golven niet geweldig zijn vermaak ik me met wandelen over het strand. Daar kom je ook nog eens hele mooie pareltjes tegen. Hier enkele ervan.

tmp_18368-image1446387664

Daarna besluit ik de andere kant op te wandelen want er zijn immers 2 kanten. Ook deze kant laat me mooie parels zien die ik wel wil delen. Een ervan doet me denken aan de scouting maar ook aan woordenschat van groep 4. Haha word ik toch nog aan school herrinnerd.

tmp_18368-image1993332662 tmp_18368-image905945015

Weer iets om mee af te sluiten en over weg te dromen.

Nou nog eentje dan om het mee af te sluiten. tmp_18368-image-1843452098

6 gedachten over “Mancora surf

 1. Dear Brother… “Little Walter” Elwood Blues,
  The thrill is gone… but not “the blues”

  Today it’s a sad day… Our King of “the blues”, …B.B…. is no longer with us. He is singing “the blues” in the band of Giants of the blues guitar in heaven together with Robert Johnson, John Lee Hooker, Muddy Waters, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Gary Moore, etc. But listen brother…, “the blues” will never die! Eric Clapton, Joe Bonamassa, John Mayer, … , and your brother Jake Blues will always play THE BLUES! https://www.youtube.com/watch?v=hjfGf2d8PO8

  Jake Blues
  https://www.youtube.com/watch?v=_dxX50KfHcE

 2. Heeee Wa(l)ter Surfin Bird- man!

  Leuke berichten en foto’s weer!
  https://www.youtube.com/watch?v=lI4pZZQiB-k

  Ik was met het gezin even in Spanje, in de buurt van Alicante. Terwijl ik mijzelf heerlijk trakteerde in een wereld zonder internet, telefoon en what’s app Doc, las mijn vrouw op “gezichtenboek” dat je naar Rapa Nui gaat, bent of inmiddels bent geweest! In onze herinnering, alsof het gisteren was, zien we je daar al staan aan de rand van de vulkaankrater bij Orongo Village. En elders op het eiland vol verbazing opkijkend naar de Moai’s met die prachtige zonsondergang achtergrond.

  Enjoy en feel free like…
  “The Birdman”

 3. Tja Birdman dennis.

  Klopt ben er al weer geweest maar wat een prachtig eiland is dat zeg. Een beetje onwerelds in the middle nothing. Echt je begeeft je daar in een soort niemandsland. Heel bijzonder. En heb ook alle beelden gezien. Gewoon ongelooflijk hoe ze ze gemaakt hebben maar ook hoe ze er gekomen zijn.

  Nou geniet weer van het lesgeven binnenkort de PKX factor. Succes met de voorbereiding ervan. Ow die heb je al lang op papier staan.

  Nou tot de volgende keer

  Walter

 4. Super leuk om je verhaaltjes te blijven lezen vanuit Australie!!! Mocht je deze kant opkomen, ben je altijd welkom :) groetjes Desi

Reacties zijn gesloten.