YånBøull.nl / Mathijs

dagboek

Woensdag 24 November 2004

Woensdag!

Woensdag -> de week is weer door midden..

Hum ik kan me haast niet meer voorstellen dat maandag zo erg was! Het is weer gewoon gezellig, ik doe de dingetjes die ik moet doen, allemaal heel gestructureerd en gecontroleerd! heel rielekst dus allemaal.
Gisteren was weer dolle pret, vooral ’s avonds. Ik ging pizza bakken! (tja.. alleen thuis… dus zelf koken! Maar dat van het alleenthuiszijn wist ik nog niet toen ik de pizza kocht) En een klein gezelschap weet wel hoe goed ik ben in pizzabakken! Dit keer niet in de magnetron, maar ouderwets in de oven. Naja, eerder in de ouderwetse oven. zo eentje die je nog moet aansteken en nog net geen haardblokken voor nodig hebt. Maarja.. waar moet je dat aansteken? Na een half uur geduld, geen brandende oven. Nu had ik 3 opties: of de pizza niet opeten, maarja had daar eigenlijk wel zin in, die optie viel af. Tja dan toch maar in de magnetron of op de grilplaat (ander onderdeel van dezelfde hierboven beschreven oven). Hum, vanuit ervaring met de magnetron, toch maar voor de grilplaat gekozen (van dit onderdeel weet ik wel hoe die aanmoet, want ik maak zo nu en dan boterhammen met kaas en tomaat en dat dan gebakken! wieh!!! jammie!) Dus pizza onder de gril…
Hum.. de pizza werd eigenlijk wel snel warm

aan de bovenkant…
De onderkant was nog koud en zelfs een beetje klam… GRRR ik wil krokant!
Hoe langer ik wachte hoe ~ ehm laten we zeggen~ ‘donkerder’ werd de bovenkant en zachter de onderkant en werd het een pizza die zo heerlijk tussen je vingers doorgleed. Die avond heb ik dus heerlijk mijn pizza naar binnengeslurpt!
Maar het smaakte wel lekker.

De volgende keer probeer ik de blender, dan kan ik het meteen opdrinken

De clever clogs hangen weer -ondanks een crusiale printfout (ai) –
En ik heb free tickets voor ‘Kitchen Stories’ -> film
‘A discerning and heartfelt little masterpiece’ dus..

Ma devo lavorare! ciao

reacties

Reageer!


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / TextileKattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Meer!

Reacties:

 

Powered by Pivot
XML Feed (RSS 1.0)