Foto´s afgelopen tijd

Hallo,

 

Ik heb een extra categorie aangemaakt met foto´s. Dus veel kijkplezier.

Had ineens een helder moment om ze te verkleinen. Soms heb je dat ineens. Ik ga de overige foto´s nog uplaiden als galerij en als ik weer een nieuw verhaal heb probeer ik de foto´s gelijk erin te zetten.

Beunos tardes.

Ik ga weer een stukje fietsen

2 gedachten over “Foto´s afgelopen tijd

  1. Zo ver weg en toch dichtbij, leuke foto’s! Nu kunnen we jouw avonturen ook in beeld meebeleven. Walter, vraagje… als jij toevallig piraat “Woeste Walter” tegenkomt, kan jij hem dan op de foto vastleggen? Die foto komt dan in onze Paul Krugerschoolkrant. Dit jaar gaat ons Sinterklaasverhaal over “mysteries” en het is een mysterie voor de leerlingen waar piraat “Woeste Walter” momenteel uithangt! Verder komt er een editie die gaat over Peru: de raadsels van de Inca-muren (Cusco /Sacsayhuamán), mocht je daar toevallig langslopen of vliegen over de Nascalijnen. Ook als je de deadline 5 december niet haalt (zegt mijn fantasie-eindredacteur ;-) dan kan ik die foto’s op onze schoolsite later plaatsen: onze leerlingen zullen het leuk vinden om jou te zien met het onderwerp waar ze iets over hebben geleerd. Elwood, we don’t forget you! En…. heb je al heimwee naar die prachtig verlichte geasfalteerde vlakke fietspaden in Nederland? NEEEEEEEEEEE!

  2. Ha die Dennis,k

    Heer lijk om je reactie te lezen. Ik ga mijn best doen voor de foto. Het aqndere weet ik niet of ik dat red zit nog in Colombia. Tja alles gaat wat langzamer en anders dan gepland. Heerlijk. Eigenlijk zou ik nu wel ergens in Peru moeten zijn maar dat komt allemaal nog. Eerst nog even mijn compleaños vieren hier.
    Ok tot een volgende reactie of mail.

    Hasta luego

Reacties zijn gesloten.