Cartagena dag 1

Hola,

Het is al weer een tijdje geleden dat ik in crtegane ben geweest maar ik zal proberen mijn verhaal zo goed mogelijk te vertellen.

Aangekomen in Cartegena heb ik de taxi genomen naar de buurt Getsemani. Een soort wijk in ontwikkeling waar ze alternatieve shopjes en barretje hebt. Het lijkt een beetje op Berlijn.

Daar verblijf ik in Casa sweety. een erg mooi hotel alleen de kamer waarin ik zit heeft een airo die zo hard is en ook nog eens boven mijn bed dat het zlefs met oordoppen in moeilijk is in slaap te komen. Zonder de airo is het ook niet e doen want dan is de hitte de boosdoener.

De volgende dag wordt ik vergezeld door Angela die ook is aangekomen. Samen besluiten we een lunch te nemen bij het restaurant naast ons hotel. Nou dat is toch wel een aparte ervaring. Het eigenlijke restaurant zat vol maar daarvoor is snel een oplossing gevonden. Een paar stoelen en een tafel en zo zitten we te eten in de huiskamer van de buren.

P1000438 P1000442

Een leuke ervaring en de ober was tevend de bewooner van dat huis.

Daarna nog op zoek gegaan voor een toetje en zo komen we ineens in een soort banketbakkerszaak terecht. waar er erg grote taarten verkocht worden. Geloof dat het bruidstaarten zijn . (gaat wel erg snel haha )

P1000445 P1000446

Savonds hebben we nog rond een plein gehagen bij een kerk waar van alles op en rondom gebeurde. Vooral veel eten en drinken maar ook muziek.

P1000448