Hectiek op het vliegveld

Hola gente,

Hier het verhaal over de prachtigste eilanden op de wereld. Ik zal er bij zeggen het is mooi en prachtig maar het zijn ooko maar weer gewoon eilanden en dieren die je daar kunt zien. (misschien relativeer ik het te veel maar zo zie ik het wel)

In het hostal kennis gemaakt met nog twee nederlanders die ook daar heen gaan. Ivo en Nel. Met z’n drieen delen we een taxi en gaan naar het vliegveld. Waar we al 2 uur van te voren aanwezig moeten zijn. Ik vraag me af waarom? En dat wordt mij duidelijk op het vliegveld. Daar zijn enkele rijen en om onze kansen te spreiden besluiten we ons te verspreiden. Om wat tijd te winnen. Helaas. eerst moet mijn bagage gecheckt worden of ik geen verboden spullen heb. ( ik sta wel te zweten want ik heb in mijn rugzak wat blikken tonijn, noten en burito’s meegenomen. ik had gehoorrd dat het eten er nogal duur is en blijf een hollander) Gelukkig alles is goed en ik mag door naar ronde twee of beter gezegd rij nr 2. Deze is voor een stempel. Ondertussen hadden we al in de rij gestaan voor het inchecken van onze bagage en waren ook al aan de beurt maar dat ,mocht dus niet van de autoriteiten.

Rijj nr 2, Deze was nogal lang  en er zaten maar 2 mensen om een heel vliegtuig te vorzien van een stempel. En een stempel is niet gratis daarvoor moet wel 10 dollar betaald worden. Nou als je dat eens gaat uitrekenen, ik had imers tijd in de rij, dan verdienen die mensen een fortuin per min. Weet even niet de exacte bedragen. Rij twee dus, uiteindelijk heb ik mijn 10 dollar betaald en kan ik naar rij 3.

Rij nr 3, deze is voor het ncecken van je bagage, maar omdat het nogal lang duurde bij de andere twee rijen moet ik nog opschieten ook. Het vliegtuig zou om 8.40 vertrekken maar door alle wachttijdenn was het ondertussen al 8.30 dat ik bij balie 3 aankom. Nou daar is het zo gedaan en kan ik mijn weg vervolgen naar het vliegtuig, waar ik eerst nog even langs allerlei winkels gelijd word. Ik moet bijna rennen om het vleigtuig te halen. Maar uiteindelijk zit ikk in het vliegtuig en ben ik op weg naar de Galapagos eilanden.

tmp_10900-image1951413395

 

Een gedachte over “Hectiek op het vliegveld

Reacties zijn gesloten.