Update tot nu toe

Hola,
Het is een tijdje stil geweest op mijn weblog. Maar ik heb ook even een soort van vakantie gehouden althans het omgekeerde ervan. Want ik ben al de hele tijd op vakantie maar dat noemen ze voor het gemak reizen.
Ik heb dus niet stil gezeten en ben aan het werk gegaan maar ik zal eerst even zeggen waar ik nu ben en wat ik zoal gedaan heb.

Het laatste verhaal ging dus over Peru en een teleurstellende tour. Hierna volgen nog meer verhalen hoor maar ik zal even kort vertellen waar ik nu ben.

Na Peru doorkruist te hebben en ook Boliva aan gedaan te hebben (mooie foto’s van de zoutvlakte) , ben ik naar Chili gegaan. Daar heb ik het Paaseiland bezocht. Erg mooie foto’s gemaakt die ik de lezer niet wil onthouden dus die volgen nog of hier of anders via mijn Facebook pagina daar gaat het plaatsen van foto’s iets gemakkelijker. Vervolgens ben ik nog een weekendje een hosteleigenaar geweeest in Pichilemu, de bigwave spot van Chili. Daarna ben ik naar Buenos Aires gegaan om daar aan mijn Spaans te werken voor 4 weken en in die zelfde tijd heb ik ook andewre vaardigheden ointwikkeld zoals die van receptionist in het Rock Hostel.

Na Buenos Aires ben ik doorgegaan naar Colonia in Uruguay, een leuk klein rustig dorpje en zeker een bezoek waard. Door naar Montevideo om vervolgens te eindigen in Pune del Este. Hier heb ik mijn schilder kunsten bijgewerkt. Daarna door naar Punte Diablo waar ik nog enkele dagen gesurft heb en nu zit ik, vandaag aangekomen in Foz Iguazu. De plek waar ze een van de grootste watervallen hebben. Maar ook hier ga ik mijn schilderwerkzaamheden vervolgen. Niet te lang want ik kan niet wachten om richten het strand te gaan om te surfen en evt te werken achter de receptie of wat er dan ook op mijn pad komt.

Ik zal dus proberen om de achterstand bij te werken en ondertussen ook te vertellen wat ik nu op dit moment doe. Ik hoop dat iedereen genoten heeft van de vakantie en ik zeg heel veel succes weer met het nieuwe schooljaar. Ben nog steeds een leraar dus praat ik ook nog in schooljaren.

 

Een gedachte over “Update tot nu toe

  1. Dat surfen klinkt toch wel heel goed zo daar! Je hebt idd niet stil gezeten..Dit krijg je niet snel meer terug deze tijd zeg ik uit ervaring, blijf het zeggen, maar geniet en blijf zolang weg als je kunt :) Nieuwe schooljaar begint pas in sept. 2016 nu, dus geen haast ;)

Reacties zijn gesloten.